Woensdagavond 22 november verzorgt bedrijfsarts consulent oncologie (BACO) Claas Liedtke een gratis lezing.Thema van zijn lezing zal zijn ‘Werken met en na kanker’. De interactieve lezing begint om 19.30 uur.

‘Tijdig inschakelen van een bedrijfsarts en/of BACO kan positieve effecten hebben op de werkhervatting’ vertelt Claas Liedtke, gespecialiseerd bedrijfsarts op het gebied van kanker en werk. ‘Regel- en wetgeving enerzijds en gezondheid of herstellen anderzijds kunnen botsen en problemen op leveren. Doordat de behandelingen en de herstelperiode langer duren komen mensen met kanker vaker in het 2de ziektejaar terecht. Naast terugkeer in eigen functie wordt je dan geconfronteerd in het zoeken naar een andere functie binnen en buiten de eigen werkgever. Hierop sta je niet te wachten als je net een ernstige ziekte hebt overwonnen.  

Het inschakelen van een bedrijfsarts en/of een BACO kan mensen begeleiden in hun ziekteproces, wijzen op kansen of valkuilen en het duidelijk maken van omstandigheden.’ Claas Liedtke beschrijft in zijn interactieve lezing voorbeelden.    

NIEUWSBRIEF

OPENINGSTIJDEN

maandag9:30 — 12:00
dinsdag9:30 — 12:00
woensdag9:30 — 12:00
donderdag9:30 — 12:00
vrijdag9:30 — 12:00
zaterdagGesloten
zondagGesloten