Woensdagavond 24 januari verzorgt uroloog drs. F.T. Jansen van het Elkerliek ziekenhuis in Helmond een gratis informatieavond bij De Cirkel, regionaal centrum voor leven met en na kanker. Thema van de informatieavond zal zijn ‘Kanker binnen de urologie, dagelijkse praktijk en toekomstperspectief’. De lezing begint om 19.30 uur en het adres is Evertsenstraat 19 in Helmond.  

In de wereld van de urologie speelt de diagnose en behandeling van kanker een centrale rol, waarbij aandoeningen zoals nierkanker, blaaskanker en prostaatkanker veel aandacht krijgen. Floris Jansen, als uroloog verbonden aan het Elkerliek Ziekenhuis in Helmond, deelt tijdens de informatieavond zijn inzichten met uitgebreide ruimte voor vraag en antwoord. Hierbij wordt natuurlijk naast een focus op dagelijkse diagnostische en therapeutische procedures die in het Elkerliek Ziekenhuis kunnen worden toegepast, ook uitgeweid over diverse behandelingsmethoden die elders worden gebruikt.

Deze bijeenkomst belicht niet alleen de actuele stand van zaken met betrekking tot nier-, blaas- en prostaatkanker, maar biedt tevens een inkijkje in de vooruitgang van diagnostische technologieën en behandelingen die momenteel op internationaal niveau in ontwikkeling zijn. Floris Jansen gaat in op de recente innovaties en vooruitzichten op het gebied van deze kankersoorten, waarbij hij probeert een helder beeld te schetsen van de evolutie binnen dit medische vakgebied.

NIEUWSBRIEF

OPENINGSTIJDEN

maandag9:30 — 12:00
dinsdag9:30 — 12:00
woensdag9:30 — 12:00
donderdag9:30 — 12:00
vrijdag9:30 — 12:00
zaterdagGesloten
zondagGesloten